Wat moet je kennen voor je volgende band(en)?
Dat is o.a. te zien op de pagina "Judo technieken" van de Judo Bond Nederland (JBN):
Judo technieken (JBN)
 Klik op het logo hiernaast om naar de pagina "Judo technieken" te gaan.
 Scrol dan op de geopende pagina een beetje naar beneden en kies de gewenste kleur band.
 Dan kun je voorbeeld filmpjes bekijken van wat je voor die band moet kennen.
Onderaan die filmpjes (zonodig klik je op de witte balk met de naam van de band) krijg je datzelfde ook via plaatjes te zien, maar helaas staan de Japanse benamingen er daarop niet bij. Die staan wél op de van JBN verkregen posters die je hieronder kunt inzien.)

Om een poster te bekijken klik hieronder op een plaatje van de judoband (‘obi’). In het pop-up venster dat dan (tenzij je browser pop-ups blokkeert) opent staan vrijwel alle worpen en andere technieken die je voor de desbetreffende band moet kennen met daarbij dan wél ook de Japanse benamingen. Als je op het download-balkje onder de band klikt, open je de poster als pdf-document op A-4 formaat (liggend).
Advies: Als je de pdf wil printen, download het document dan eerst naar de eigen computer en druk het daarna vanaf die eigen computer af.
(Rechtstreeks vanaf de website afdrukken gaat namelijk vaak mis!)


Gele band  Oranje band  Groene band  Blauwe band  Bruine band  Zwarte band
5e Kyu - Gele Band  4e Kyu - Oranje Band  3e Kyu - Groene Band  2e Kyu - Blauwe Band  1e Kyu - Bruine Band  1e Dan - Zwarte Band

Je kunt desgewenst ook één pdf-document van zes pagina's (A4-liggend) downloaden met daarin de vereisten voor alle genoemde banden. Dat vind je hier: van wit naar zwart (6MB!!)


Gebruik de knoppenbalk links om naar een andere pagina te gaan.
Zie je links geen knoppenbalk? Klik dan « hier ».
<span style="color:magenta; font-size: 80%;"><a href="noframes.htm"><br><br>&#171; terug naar beginscherm &#187;</a></span>