Welkom op de internet-pagina’s van Judoclub Berkel‑Enschot ‘ten shi’. Al sinds 1 juni 1961 verzorgt de club judoles in Berkel-Enschot. (Huidig leslokaal is de dojo van Sporthal ’t Ruiven, Vlierakkerweg 4, 5056 NA  Berkel‑Enschot.)
Onder de knop ‘Historie’ meer over de geschiedenis van de club.
~~~~~~
Judo is een fijne en gezonde sport voor zowel jongens als meisjes. Misschien iets voor jou? Doe gewoon vrijblijvend een gratis proefles mee en maak kennis met judo. Voor lestijden, contributietarieven, bestuur, e.d.: klik op de knop ‘Officieel’.
Wij maken u hierbij attent op het navolgende. Het verenigingsjaar loopt parallel aan het schooljaar van de lokale basisscholen. De contributie is in twee (halfjaars)termijnen betaalbaar. Het lidmaatschap wordt steeds stilzwijgend voor een jaar verlengd indien er geen tijdige opzegging van het lidmaatschap plaatsvindt. Eventuele opzegging van het lidmaatschap dient te geschieden tegen het einde van een verenigingsjaar. Dit schriftelijk (aan de secretaris) én met inachtneming van een opzegtermijn van één maand. (Een e-mailtje aan het adres van de vereniging is voldoende.)
~~~~~~
Klik op de knop ‘Judo is?’ voor een stukje achtergrond en geschiedenis van de judosport.
Onder ‘Agenda’ staat de agenda van het lopende seizoen.
Klik op de knop ‘Websites’ voor o.a. leerzame en/of leuke judo-sites (maar t.z.t. ook pagina's van onze leden?)
Onder ‘Overig’ zijn overige zaken te vinden, zoals wat je allemaal voor je judoband moet kennen en snelkoppelingen naar leerzame judo-video's.
~~~~~~
Tenslotte staan linksonder en/of onder ‘Overig’ ook snelkoppelingen naar ons archief van verslagjes, naar onze fotoalbums, ons gastenboek en onze facebookpagina. Laat eens een berichtje achter in ons gastenboek. De tekst van het laatste bericht in het gastenboek wordt afhankelijk van de instellingen van uw browser onderaan deze pagina weergegeven. (Klik op het club-logo linksboven om ons te e-mailen)Gebruik de knoppenbalk om naar een andere pagina te gaan.
Zie je geen knoppenbalk? Klik dan « hier ».