e-mailJudo Bond Nederland


Hartelijk welkom op de internet-pagina’s van de judoclub. Judoclub Berkel‑Enschot ‘ten shi’ is in juni 1961 opgericht door ons bestuurslid Joh Engel, die toen zelf ook de lessen verzorgde. Klik op ‘Historie’ voor meer over de geschiedenis van de club.
~~~~~~
Judo is een fijne en gezonde sport voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar. Misschien ook iets voor jou? Doe gewoon een gratis proefles mee om vrijblijvend met judo kennis te maken. De lessen zijn in de dojo van sporthal “ ’t Ruiven ”, Vlierakkerweg 4, 5056 NA  Berkel‑Enschot.
Voor lestijden, contributie, bestuur, e.d.: klik op ‘Officieel’.
Wij maken u hierbij op attent op het navolgende.
Het verenigingsjaar loopt parallel aan het schooljaar van de lokale basisscholen. De contributie is in twee (halfjaars)termijnen betaalbaar. Het lidmaatschap wordt steeds stilzwijgend voor een jaar verlengd indien er geen tijdige opzegging van het lidmaatschap plaatsvindt. Eventuele opzegging van het lidmaatschap dient te geschieden tegen het einde van een verenigingsjaar. Dit schriftelijk (aan de secretaris) én met inachtneming van een opzegtermijn van één maand. (Een e-mailtje aan het adres van de vereniging is voldoende.)

~~~~~~
Onder ‘Judo is..’ is een stukje achtergrond en geschiedenis van het judo te vinden, onder ‘Agenda’ staat de agenda van het lopende seizoen, terwijl onder ‘Archief’ alle verslagjes zijn opgenomen die vanaf 2007 in De nieuwe Schakel hebben gestaan.
~~~~~~
Onder ‘Websites’ staan o.a. links naar leerzame of leuke judo-sites (maar b.v. ook naar sites van onze leden?) en onder ‘Overig’ staat ....; nou daaronder staat al het overige.
~~~~~~
Wil je weten welke worpen en andere technieken je moet kennen voor je volgende judoband(en)?
van witte naar zwarte band(<= klik op het plaatje).


Voor onze fotoalbums en/of de diavoorstellingen Fotoalbum klik op het plaatje.

Laat eens een berichtje achter in ons gastenboek Gastenboek (klik op het plaatje).

Hier vind je een paar (YouTube) videos over judo  Videos (klik op het plaatje).

(Klik op het club-logo linksboven als u ons wilt e-mailen)